Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi

Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi

4.1 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Tagliolini
  • di farina tipo 00
    200 g
  • uova
    2
  • di nero di seppia liquido (4 g)
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
Sugo ai gamberi
  • mazzancolle
    18
  • di acqua
    300 g
  • di vino bianco
    200 g
  • di gambo di sedano a tocchetti
    80 g
  • di cipolla in quarti
    100 g
  • pomodoro a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • lime il succo spremuto fresco
    1
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • lime la scorza grattugiata finemente
    1
  • di pepe rosa macinato
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 4 porzioni

Θερμίδες 2864 kcal / 11983 kJ
Πρωτεΐνη 102 g
Λιπαρά 74.6 g
Υδατάνθρακες 406.2 g
Φυτικές ίνες 15.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.7 g
Νάτριο 1365 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων