Risotto spinaci e piselli

Risotto spinaci e piselli

4.7 336 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 55 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 140 g di spinaci baby freschi
  • 55 g di cipolla a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di burro
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di riso Arborio
  • 60 g di vino bianco secco
  • 700 g di brodo vegetale
  • 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 150 g di pisellini surgelati finissimi (vedere consigli)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 485 kcal / 2029 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων