Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout

Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout

3.2 280 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Süßkartoffeln in Stücken
    400 g
  • Wasser
    1100 g
  • Polenta-Grieß
    100 g
  • Flohsamenschalen gemahlen
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Ei
    1
  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • braune Champignons je nach Größe geviertelt oder geachtelt
    100 g
  • Pfifferlinge
    100 g
  • Porree in Ringen (1 cm)
    200 g
  • Frischkäse, light (z. B. Exquisa fitline 0,2% Fett)
    100 g
  • entrahmte Milch, 0,1 - 0,3% Fett
    150 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Feldsalat
    80 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 293 kcal / 1228 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 7.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων