Pain complet sans gluten

Pain complet sans gluten

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
18 tranches

Υλικά

  • de millet en grains
    100 g
  • de graines d'amarante
    100 g
  • de riz
    50 g
  • de sarrasin
    150 g
  • d'eau
    600 g
  • de beurre pour graisser le moule à cake
    un peu de
  • de panure sans gluten pour saupoudrer le moule à cake (voir conseil)
    un peu
  • de farine de châtaignes
    100 g
  • de graines de lin
    50 g
  • de graines de tournesol
    50 g
  • de farine de graines de caroube
    2 c. à café
    2 c. à café de gomme guar
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de sucre
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poudre à lever
    2 c. à café

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 122 kcal / 510 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 18 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων