Salted Vegetables Duck Soup

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
5 portions

Υλικά

  • duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
    800 g
  • fresh ginger
    6 slices
  • salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • tomatoes cut in wedges
    300 g
  • sour plums in brine drained, pits removed
    3
  • water
    800 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 228 kcal / 954 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 86 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων