
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salted Vegetables Duck Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
228 kcal /
954 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
86 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2ωρ. 45 λεπτ.
Beef Rendang
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Rendang
45 λεπτ.
Oil-free honey chicken wings
50 λεπτ.
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1ωρ. 25 λεπτ.
Toad in the Hole
1ωρ.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
Pollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Butter Chicken
4ωρ. 5 λεπτ.
Plaited pork pie
40 λεπτ.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5ωρ. 5 λεπτ.
Crispy sticky sesame chicken
45 λεπτ.