Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo

Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo

4.8 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
10 raciones

Υλικά

Toffee
  • de azúcar
    250 g
    250 g de azúcar moreno
  • de nata (mínimo 30% de grasa)
    200 g
  • de agua
    1030 g
  • de zumo de limón
    1 cucharadita
  • de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
    30 g
  • de mantequilla
    20 g
  • de vinagre
    1 cucharada
Masa
  • de azúcar
    30 g
  • tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
    3 - 4
  • de leche
    120 g
  • de mantequilla
    30 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • huevo
    1
  • de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
    300 g
  • de sal
    1 pellizco
Terminación y montaje
  • de cacao puro en polvo
    1 - 2 cucharadas
  • mitades de melocotón en almíbar cortados en 8 gajos
    4 - 5
  • de granillo de almendra cruda
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 384.5 kcal / 1607.1 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 16.1 g
Υδατάνθρακες 54.6 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 103.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων