
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
Nudelteig
-
Mehl300 g
-
Salz½ TL
-
Eier3
-
natives Olivenöl20 g
Walnuss-Preiselbeer-Pesto
-
Walnusshälften80 g
-
Walnussöl80 g
-
Wild-Preiselbeeren100 g
-
Salz zum Abschmecken
-
Himbeeressig zum Abschmecken
Salbei-Ziegenkäse-Füllung und Fertigstellung
-
Salbeiblätter6
-
Ziegenfrischkäse300 g
-
Salz und etwas mehr zum Kochen¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Honig10 g
-
Zitronensaft2 Spritzer
-
Wasser zum Kochen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
430 kcal /
1799 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Weihnachtsmenü
15 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8ωρ. 30 λεπτ.
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 λεπτ.
Chili-Cheese-Nachos
40 λεπτ.
Coleslaw
40 λεπτ.
Pintxo Donosti
5 λεπτ.
Marinierte Möhren
50 λεπτ.
Green Goddess Salad
20 λεπτ.
Nudelsalat
50 λεπτ.
Vitello Tonnato
24ωρ.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2ωρ.
Pesto-Salat
40 λεπτ.
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1ωρ. 15 λεπτ.