Risotto all'arancia con ragù di anatra

Risotto all'arancia con ragù di anatra

4.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di petto d'anatra senza pelle a cubetti (2 cm)
    350 g
  • di cipolla in quarti
    70 g
  • di riso Carnaroli (cottura 15 min.)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di brodo vegetale
    650 g
    650 g di acqua, + 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • arancia
    1
  • di burro
    20 g
  • maggiorana q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 508 kcal / 2125 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 15.2 g
Υδατάνθρακες 66.2 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων