Risotto agli asparagi

Risotto agli asparagi

4.5 533 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a listarelle
    30 g
  • di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    160 g
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di acqua
    330 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • dado per brodo vegetale
    ½
  • di burro
    10 g
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 444 kcal / 1857 kJ
Πρωτεΐνη 8.5 g
Λιπαρά 14.6 g
Υδατάνθρακες 68.2 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων