Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και ελιές

Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και ελιές

3.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • τυρί παρμεζάνα σε κομμάτια (2 εκ.)
    80 γρ.
    80 γρ. αναρή, ξηρή, σε κομμάτια (2 εκ.)
  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • κόκκινη πιπεριά τσίλι, φρέσκια κομμένη στη μέση
    1
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    40 γρ.
  • πάστα ντομάτας
    2 κ.σ.
  • ρίγανη, αποξηραμένη
    2 πρέζες
  • ελιές, μαύρες χωρίς κουκούτσι
    100 γρ.
  • ψιλοκομμένες ντομάτες, σε κονσέρβα
    400 γρ.
    400 γρ. ντομάτες, ώριμες, ψιλοκομμένες
  • νερό
    850 γρ.
  • σπαγγέτι
    500 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    1 πρέζα
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    1 πρέζα
  • φύλλα μαϊντανού για το γαρνίρισμα
    λίγα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 476 kcal / 2000 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 96 g
Υδατάνθρακες 64 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων