
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only6 sprigs
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
olive oil20 g
-
red lentils100 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced200 g
-
sun-blush tomatoes100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water300 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
dried tagliatelle (see tip)300 g
-
kale thick stalks removed, chopped200 g
-
vegan cheese, grated10 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
639 kcal /
2680 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
78 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
1344 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChurros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1ωρ.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2ωρ.
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Καμία βαθμολογία