
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh rosemary leaves only6 sprigs
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced200 g
-
sun-blush tomatoes100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
red lentils100 g
-
dried tagliatelle (see tip)300 g
-
kale thick stalks removed, chopped200 g
-
vegan cheese, grated10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1344 mg
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
2680 kJ /
639 kcal
Λιπαρά
23 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
78 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Chickpea Pancakes
20 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Risotto for One
35 λεπτ.
Coconut Bao with Prawns
1ωρ. 40 λεπτ.
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti
35 λεπτ.
Lafun (Amala)
10 λεπτ.
Patatas Bravas with Aioli
1ωρ. 15 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3ωρ.