Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh rosemary leaves only6 sprigs
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced200 g
-
sun-blush tomatoes100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled (see tip)vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
red lentils100 g
-
dried tagliatelle (see tip)300 g
-
kale thick stalks removed, chopped200 g
-
vegan cheese, grated10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1344 mg
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
2680 kJ /
639 kcal
Λιπαρά
23 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
78 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1ωρ.
Pancakes with Two Fillings
40 λεπτ.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1ωρ. 45 λεπτ.
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1ωρ.