Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto

Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto

3.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Risotto
  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    120 g
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis
    320 g
  • Weisswein
    100 g
  • Wasser
    800 g
  • Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
Cicorino rosso und Fleisch
  • Olivenöl
    2 EL
  • Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
    1
  • Zucker
    2 Prisen
  • Salz
    2 Prisen
  • Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
    3
Fertigstellung
  • Butter
    30 g
  • Trüffel (προαιρετικό πεδίο) nach Belieben, gehobelt

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 523.5 kcal / 2191.5 kJ
Πρωτεΐνη 35.9 g
Λιπαρά 21.3 g
Υδατάνθρακες 42.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων