
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water1800 g
-
pork belly, with skin cut in pieces (5 cm x 2 cm)600 g
-
eggs with shell, cleaned4 - 5
-
light soy sauce60 g
-
dark soy sauce20 g
-
garlic cloves smoked, with skin8 - 10
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
cloves2
-
white peppercorns crushed10
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
580 kcal /
2427 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
56 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
20 g
Νάτριο
817 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2ωρ. 45 λεπτ.
Beef Rendang
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Rendang
45 λεπτ.
Oil-free honey chicken wings
50 λεπτ.
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1ωρ. 25 λεπτ.
Toad in the Hole
1ωρ.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
Pollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Butter Chicken
4ωρ. 5 λεπτ.
Plaited pork pie
40 λεπτ.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5ωρ. 5 λεπτ.
Crispy sticky sesame chicken
45 λεπτ.