Indrefilet av svin med sennepssaus

Indrefilet av svin med sennepssaus

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

  • indrefilet av svin delt i skiver (1 cm)
    450 g
  • liten sjampinjong, fersk delt i skiver
    100 g
  • vermut, tørr
    75 g
    75 g madeira vin, tørr eller søt
  • melk
    100 g
  • løk kuttet i halve
    60 g
  • hvitløksfedd (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • grov sennep
    2 ts
  • sterk sennep
    1 ts
  • kyllingbuljong terning (til 0.5 l)
    1
    1 toppet ts hønsefond
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper juster etter smak
    1 klype
  • crème fraîche, min 30% fett
    2 ss
    2 ss fløte
  • maizena
    1 toppet ss
  • persille, fersk til pynt
    2 - 3 kvister

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 230 kcal / 961 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων