Indrefilet av svin med surkål og potetpuré

Indrefilet av svin med surkål og potetpuré

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

  • løk delt i to
    350 g
  • baconterninger
    100 g
  • indrefilet av svin
    500 - 600 g
  • salt
    2 ts
  • pepper, malt
    ¼ ts
  • paprika krydder, søtt
    1 - 1 ½ ts
  • mager bacon, røkt (60-80 g)
    6 - 8 skiver
  • surkål
    500 g
  • laurbærblad, tørket (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • einebær (προαιρετικό πεδίο)
    3
  • vann
    500 g
  • poteter delt i biter (3 cm)
    750 g
  • stekeolje
    3 ss
  • melk
    140 g
  • smør
    40 g
  • muskatnøtt, malt
    2 - 3 klyper

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 590 kcal / 2467 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 6.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων