Ørret med hollandaisesaus

Ørret med hollandaisesaus

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 porsjoner

Υλικά

  • vann
    750 g
  • poteter delt i biter (3-4 cm)
    350 g
  • salt
    1 ½ ts
  • grønnsaker (feks. asparges, blomkål, i buketter, gulrøtter), delt i biter
    350 g
  • malt svart pepper juster etter smak
    ¼ ts
  • ørreter, hele, ferske, rensete skrapet for skjell (ca. 220 g per)
    2
  • sitroner (inkludert sitron til servering)
    2
Hollandaisesaus
  • smør delt i biter
    100 g
  • eggeplommer
    4
  • hvitvin
    50 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    10 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper juster etter smak
    ¼ ts

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 882 kcal / 3694 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 59 g
Υδατάνθρακες 36 g
Φυτικές ίνες 7.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων