
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ørret med hollandaisesaus
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 porsjoner
Υλικά
-
vann750 g
-
poteter delt i biter (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ ts
-
grønnsaker (feks. asparges, blomkål, i buketter, gulrøtter), delt i biter350 g
-
malt svart pepper juster etter smak¼ ts
-
ørreter, hele, ferske, rensete skrapet for skjell (ca. 220 g per)2
-
sitroner (inkludert sitron til servering)2
Hollandaisesaus
-
smør delt i biter100 g
-
eggeplommer4
-
hvitvin50 g
-
sitronsaft, ferskpresset10 g
-
salt½ ts
-
malt svart pepper juster etter smak¼ ts
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
882 kcal /
3694 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
59 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Min Kokebok
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScampi med chili og hvitløk
Pas d’évaluation
Laks med urter på 50°C
Pas d’évaluation
Risbolle med laks
Pas d’évaluation
Risskive med røkelaks
Pas d’évaluation
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min
Torsk i tomatsaus
Pas d’évaluation
Saganaki med reker og feta
35min
Lutefisk
2h 20min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Pas d’évaluation
Rødspette med eggesmør
55min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45min
Bacalao
50h