
Συσκευές & Αξεσουάρ
Laks i soppsaus med poteter
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
vann500 g
-
salt pluss ekstra etter smak1 ½ ts
-
poteter delt i biter (2-3 cm)600 g
-
smør pluss ekstra til smøring10 g
-
ferske laksefileter, uten skinn (120-200 g per, ca. 2 cm tykk)4
-
sitron helst økologisk, revet skall og saft1
-
pepper, fersk kvernet pluss ekstra etter smak1 klype
-
sjalottløk delt i to100 g
-
liten sjampinjong, fersk delt i skiver300 g
-
tørr hvitvin50 g
-
fløte50 g
-
bearbeidet ost (feks. Laughing Cow®)200 g
-
muskatnøtt, malt2 klype
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
660 kcal /
2763 kJ
Πρωτεΐνη
45 g
Λιπαρά
48 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Min Kokebok
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScampi med chili og hvitløk
Καμία βαθμολογία
Laks med urter på 50°C
Καμία βαθμολογία
Risbolle med laks
Καμία βαθμολογία
Risskive med røkelaks
Καμία βαθμολογία
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 λεπτ.
Torsk i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Saganaki med reker og feta
35 λεπτ.
Lutefisk
2ωρ. 20 λεπτ.
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Καμία βαθμολογία
Rødspette med eggesmør
55 λεπτ.
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 λεπτ.
Bacalao
50ωρ.