Andrebryst med appelsinsaus, potetmos og grønne bønner

Andrebryst med appelsinsaus, potetmos og grønne bønner

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 porsjoner

Υλικά

  • sjalottløk delt i to
    40 g
  • hvitløksfedd
    1
  • ingefær, fersk skrellet, tynne skiver (2 mm)
    20 g
  • Seville appelsinmarmelade
    60 g
    60 g appelsinmarmelade
  • timian, fersk blader
    1 klype
  • olivenolje
    20 g
  • balsamico
    20 g
    20 g sherryeddik
  • portvin
    50 g
  • vann
    550 g
  • salt
    1 ts
  • svart pepper, nykvernet juster etter smak
    ½ ts
  • andebryst, uten skinn og bein (ca. 150-200 g hver) (se tips)
    2
  • poteter, melne skrellet, delt i små biter (1 cm)
    350 g
  • paprika krydder, søtt
    ½ ts
  • smør
    30 g
  • melk
    120 g
  • grønne bønner, ferske kuttet i biter (2 cm) hvis nødvendig
    120 - 150 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 750 kcal / 3136 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων