Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom Fettuccini
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water45 oz
-
fettuccini10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
988 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
2887 kJ /
690 kcal
Λιπαρά
40 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
64 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Pasta Salad
30min
Lemon Pasta
35min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Greek Lentils and Rice
40min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
Lasagna Bolognese
3h
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Meat and Rice Casserole
1h 15min