
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom Fettuccini
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water45 oz
-
fettuccini10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
690 kcal /
2887 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
40 g
Υδατάνθρακες
64 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Νάτριο
988 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGochujang Ramen Noodles
30 λεπτ.
Tomato and Feta Pasta
50 λεπτ.
Greek Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 λεπτ.
Risotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1ωρ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 λεπτ.
Spanish Rice
35 λεπτ.
Lemon Garlic White Rice
35 λεπτ.