
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanille-Rotkohl mit Birne
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Rotkohl in Stücken500 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter in Stücken40 g
-
Vanilleschote1
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Rotweinessig30 g
-
Zucker20 g
-
Salz1 TL
-
Piment1 Prise
-
Wasser100 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Rotwein, trocken100 g
-
Wacholderbeeren2
-
Birnen entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)2
-
Johannisbeer-Gelee50 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
232 kcal /
971 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 λεπτ.
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5 λεπτ.
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 λεπτ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Kartoffelgratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Frühlings-Kartoffelsalat
3ωρ. 30 λεπτ.
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 λεπτ.
Spitzkohl-Paprika-Salat
10 λεπτ.
Radieschen-Rettich-Salat
15 λεπτ.
Kartoffelsalat Ägäis
50 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Paradeiskraut
35 λεπτ.