Walentynkowa Pavlova

Walentynkowa Pavlova

4.5 278 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
8 porcji

Υλικά

Pavlova
  • 180 - 190 g białek (z 6 jajek), w temp. pokojowej
  • 300 g cukru
  • 1 łyżeczka skrobi ziemniaczanej
  • 1 łyżeczka białego octu winnego (patrz wskazówka)
Krem z bitej śmietany
  • ¼ łyżeczki barwnika spożywczego, czerwonego (προαιρετικό πεδίο) w proszku
  • 10 g żelatyny w proszku
  • 40 g wody
  • woda gorąca, do napełnienia miski
  • 500 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
  • 1 - 2 łyżki cukru pudru (προαιρετικό πεδίο)
  • czerwone owoce jagodowe, mieszane, świeże np. maliny, truskawki, porzeczki, do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 378.4 kcal / 1583 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 23.2 g
Υδατάνθρακες 39.7 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.4 g
Νάτριο 65.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων