Tarta z szynką i fasolką szparagową

Tarta z szynką i fasolką szparagową

4.3 91 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na kawałki
    50 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    300 g
  • masła zimnego, pokrojonego na kawałki
    100 g
  • wody
    540 g
  • zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonej na kawałki
    230 g
  • szynki szwarcwaldzkiej w plastrach, pokrojonej na kawałki
    100 g
  • sera koziego twarogowego, miękkiego, pokrojonego na kawałki
    80 g
  • liści tymianku, świeżych
    3 - 4 łyżki
  • jajka
    3
  • śmietany, 18% tłuszczu
    180 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcja

Θερμίδες 374.4 kcal / 1566.4 kJ
Πρωτεΐνη 13.4 g
Λιπαρά 21.2 g
Υδατάνθρακες 32.5 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 465.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων