Vermicelli di scammaro

Vermicelli di scammaro

4.7 75 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di acciughe sott'olio sgocciolate
    15 g
  • di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
    20 g
  • di olive denocciolate preferibilmente di Gaeta
    20 g
  • di capperi sotto sale sciacquati
    10 g
  • di pinoli sgusciati
    10 g
  • di pasta secca tipo vermicelli
    200 g
  • di pangrattato
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 861 kcal / 3602.4 kJ
Πρωτεΐνη 24.3 g
Λιπαρά 44.6 g
Υδατάνθρακες 91.7 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 1436.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων