Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas

Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de tomate amarillo en mitades
    1000 g
  • de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
    100 g
  • de aceite de oliva virgen extra y un poco más para regar
    150 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de maíz dulce en conserva escurrido
    200 g
  • diente de ajo
    1
  • hebras de azafrán
    8
  • de caviar de arenque
    6 cucharaditas
  • de palomitas de maíz
    20 - 30 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 349 kcal / 1460 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 26.6 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 621.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων