Kringle de cebolla y parmesano con masa madre

Kringle de cebolla y parmesano con masa madre

4.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 15 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

Masa madre de trigo
  • de agua
    100 g
  • de pie de masa
    15 g
  • de harina de fuerza
    100 g
Masa principal
  • de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
    30 g
  • de cebolla en tiras de 5 mm
    250 g
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    20 g
  • de leche (y algo más para pincelar)
    120 g
  • de agua
    315 g
  • de azúcar
    10 g
  • de mantequilla en trozos
    140 g
  • de harina de fuerza
    540 g
  • huevo
    1
  • de sal (5 g)
    1 cucharadita
  • de zumo de limón
    30 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 331 kcal / 1387 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 13.8 g
Υδατάνθρακες 42.8 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.1 g
Νάτριο 249.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων