
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ankbröst med apelsin- och ingefärasås, potatismos och haricots verts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 portioner
Υλικά
-
schalottenlök i halvor40 g
-
vitlöksklyfta1
-
färsk ingefära skalad och tunt skivad (2 mm)20 g
-
Sevilla apelsinmarmelad60 g
-
färsk timjan blad1 nypa
-
olivolja20 g
-
balsamvinäger20 g
-
portvin50 g
-
vatten550 g
-
salt1 tsk
-
nymalen svartpeppar eller efter smak½ tsk
-
ankbröst, utan skinn och ben (à ca. 150-200 g) (se tips)2
-
mjölig potatis skalad, i små bitar (1 cm)350 g
-
paprikapulver½ tsk
-
smör30 g
-
mjölk120 g
-
färska haricots verts i bitar (2 cm) vid behov120 - 150 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
750 kcal /
3136 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
60 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Grundkokboken
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνUgnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Καμία βαθμολογία
Beef Wellington med rödvinssås
Καμία βαθμολογία
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Καμία βαθμολογία
Kyckling Katsu Curry med ris
Καμία βαθμολογία
Tacos
25 λεπτ.
Satay pad thai med kyckling
Καμία βαθμολογία
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Καμία βαθμολογία
Kycklinggyros med tzatziki
30 λεπτ.
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1ωρ. 45 λεπτ.
Cevapcici med tzatziki
Καμία βαθμολογία
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Καμία βαθμολογία
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
Καμία βαθμολογία