
Συσκευές & Αξεσουάρ
Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji
Υλικά
Ciasto
-
orzechów laskowych, łuskanych, ze skórką uprzednio uprażonych i ostudzonych50 g
-
mąki pszennej230 g
-
oliwy z oliwek30 g
-
wody120 g
-
soli¼ łyżeczki
Dodatki
-
rabarbaru bez łyka, pokrojonego w 1 cm plastry350 g
-
serka śmietankowego podzielonego na kawałki100 g
-
sera gorgonzola pokrojonego na kawałki250 g
-
miodu, płynnego3 - 4 łyżeczki
-
rozmarynu, świeżego tylko liście3 gałązki
-
rukola (ok. 40 g), do podania
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
449.8 kcal /
1883.3 kJ
Πρωτεΐνη
16.2 g
Λιπαρά
27.2 g
Υδατάνθρακες
36.8 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Νάτριο
715.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DOBRZE UPIECZONE
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

RABARBAR
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułki śniadaniowe
1ωρ. 40 λεπτ.
Pizza bianco ze szpinakiem
1ωρ. 10 λεπτ.
Pizza neapolitańska
9ωρ.
Pizza bianca z dynią i boczkiem
1ωρ.
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM5)
1ωρ. 10 λεπτ.
Tosty z serem i grzybami
2ωρ. 10 λεπτ.
Mini galette z grzybami
1ωρ. 45 λεπτ.
Pizza à la Big Mac
1ωρ. 30 λεπτ.
Empanada XXL
1ωρ. 15 λεπτ.
Kulebiak drożdżowy z kapustą i grzybami
2ωρ. 30 λεπτ.
Pasztet pieczarkowy
2ωρ. 50 λεπτ.
Tarta z gruszkami i rokpolem
1ωρ. 40 λεπτ.