Brioszka z dżemem rabarbarowym

Brioszka z dżemem rabarbarowym

4.6 193 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Brioszka
  • mleka w temp. pokojowej
    200 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    15 g
    1 ½ łyżeczki suchych drożdży, (patrz wskazówka)
  • mąki pszennej
    500 g
  • soli
    1 szczypta
  • cukru
    90 g
  • żółtka
    3
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski i formy
    125 g
Dżem rabarbarowy
  • laski wanilii pokrojonej na kawałki
    ½
  • cukru
    180 g
  • rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 3 cm kawałki
    300 g
  • wody
    30 g
  • soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
    50 g
Formowanie i pieczenie brioszki
  • mąka pszenna do oprószenia blatu
  • woda do pieczenia
  • żółtko roztrzepane
    1
  • cukier perlisty (προαιρετικό πεδίο) do posypania

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 548.9 kcal / 2306.6 kJ
Πρωτεΐνη 11.1 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 85.9 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 209 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων