
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon tartare
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
lemon juice, freshly squeezed40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
134 kcal /
560 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Sicilian Prawn Salad
40 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Cheese Sticks
55 min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Crisp Onsen Eggs
Brak ocen
Temaki Sushi
Brak ocen
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min