
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon tartare
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
lemon juice, freshly squeezed40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
560 kJ /
134 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Bruschetta
3 godz.
Prawn Cocktail
15 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min