Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon tartare
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
lemon juice, freshly squeezed40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
560 kJ /
134 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Broccoli Cheese Bites
55 Min
Beer Battered Cod Bites
1 Std. 10 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Crisp Onsen Eggs
2 Std.
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min