Kalbfleisch-Stifado

Kalbfleisch-Stifado

4.1 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Petersilie abgezupft
    5 Stängel
  • Knoblauchzehen
    2
  • Staudensellerie in Stücken (ca. 3 cm)
    150 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Kalbfleisch, sehnenfrei, in Stücken (3-4 cm), siehe Tipp
    500 g
  • rote Paprika in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Rotwein süß (z. B. Mavrodaphne), siehe Tipp
    100 g
  • Wasser
    80 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Oregano
    1 gestr. TL
  • Zimt
    1 Msp.
  • Nelken, gemahlen
    2 Prisen
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ¼ TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Lorbeerblätter
    2
  • Schalotten halbiert
    4 - 5
  • Speisestärke (5 g)
    1 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 286 kcal / 1195 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 754 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων