Menü: Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce, Brokkolisalat und Fruchtsorbet

Menü: Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce, Brokkolisalat und Fruchtsorbet

4.8 162 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
    30 g
Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce
  • Basilikum, frisch abgezupft
    15 g
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    70 g
  • Salz nach Geschmack
    1 ½ - 2 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Gnocchi (Fertigprodukt)
    800 g
  • Sonnenblumenöl
    3 EL
Fruchtsorbet
  • Zucker nach Geschmack
    60 - 100 g
  • Fruchtmischung, TK in Stücken
    500 g
  • Zitronensaft (προαιρετικό πεδίο)
    2 TL
  • Eiklar (προαιρετικό πεδίο)
    1
Brokkolisalat und Fertigstellung
  • rote Paprika in Stücken
    1
  • Apfel groß, geviertelt
    1
  • Brokkoliröschen
    250 g
  • Pinienkerne
    30 g
  • Öl
    25 g
  • Essig
    15 g
  • Honig
    1 TL
  • Senf
    1 ½ TL
  • Kräutersalz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Mascarpone (250 g)
    6 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 964 kcal / 4037 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 50 g
Υδατάνθρακες 101 g
Φυτικές ίνες 15.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 20 g
Νάτριο 2123 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων