Fagotto napoletano

Fagotto napoletano

4.4 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 porzione

Υλικά

Impasto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    80 g
  • di acqua
    200 g
  • di lievito di birra fresco
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di farina + q.b.
    500 g
  • di pepe
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
Farcitura
  • di pecorino (προαιρετικό πεδίο) a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di scamorza a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
    250 g
  • olive verdi denocciolate
    20
    20 olive nere denocciolate
  • pomodoro perino a dadini (1 cm)
    1
  • foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
    4
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • tuorlo
    1

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 474 kcal / 1983 kJ
Πρωτεΐνη 17.3 g
Λιπαρά 24.2 g
Υδατάνθρακες 48.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων