Calzoni ricotta e funghi

Calzoni ricotta e funghi

3.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
5 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    240 g
  • di lievito di birra fresco
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina di grano duro
    250 g
  • di semola di grano duro + q.b.
    250 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Farcitura
  • di ricotta fresca ben scolata
    200 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
Condimento
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di funghi cardoncello freschi puliti e a fette
    200 g
    200 g di funghi champignon, puliti e a fette sottili (1-2 mm)
  • di pomodorini a metà e senza semi
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaini rasi
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 652 kcal / 2728 kJ
Πρωτεΐνη 22.9 g
Λιπαρά 26.9 g
Υδατάνθρακες 84.9 g
Φυτικές ίνες 6.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων