Menü: Tagliatelle mit Spargel und Basilikumpesto, Erdbeer-Tiramisu im Glas

Menü: Tagliatelle mit Spargel und Basilikumpesto, Erdbeer-Tiramisu im Glas

4.5 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Tagliatelle
    300 g
  • Wasser
    1900 g
  • Salz
    2 TL
  • Olivenöl
    20 g
  • grüner Spargel holzige Enden abgeschnitten, in Stücken (3 cm)
    500 g
Basilikumpesto
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (2-3 cm)
    60 g
  • Pinienkerne
    20 g
  • Knoblauchzehen nach Geschmack
    1 - 2
  • frische Basilikumblätter
    60 g
  • Olivenöl
    130 g
  • Salz nach Geschmack
    ¼ - ½ TL
Erdbeer-Tiramisu im Glas
  • Erdbeeren 350 g in Scheiben und 250 g halbiert
    600 g
  • Schlagobers
    100 g
  • Zucker
    50 g
  • Orangenlikör, Cointreau etwas mehr für die Mascarponecreme
    40 g
    40 g Orangensaft, etwas mehr für die Mascarponecreme
  • Zitronensaft
    20 g
  • Mascarpone
    250 g
  • griechischer Joghurt (10% Fett)
    120 g
  • Biskotten in Stücken (3-4 cm)
    100 - 150 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 1324 kcal / 5542 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 84 g
Υδατάνθρακες 103 g
Φυτικές ίνες 9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 32 g
Νάτριο 752 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων