Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)

Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    500 g
  • Paprikaschoten gemischt (gelb und rot), in Stücken (2-3 cm)
    400 - 450 g
  • Zucchini
    1000 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    300 g
  • Öl
    20 g
  • Hendlbrustfilet, ohne Haut
    800 g
  • Zucker
    1 TL
  • Tomatenmark nach Geschmack
    70 - 90 g
  • passierte Tomaten
    400 g
  • Weißwein, trocken
    200 g
  • Geflügelfond
    200 g
  • Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
    2 EL
  • Salz
    2 EL
  • Cayennepfeffer nach Geschmack
    ½ - 2 TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 ½ TL
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
  • Majoran, getrocknet
    2 EL
  • Weizenmehl in Wasser aufgelöst
    20 g
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    3
  • Sauerrahm (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 1010 kcal / 241 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 11245 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων