Ravioli burro e salvia

4.7 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a tocchetti
    80 g
  • di acqua
    500 g
  • di bietole, le foglie
    250 g
  • di spinaci baby freschi
    250 g
  • di sale
    5 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di ricotta fresca, ben scolata
    250 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Pasta fresca
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Terminare la preparazione
  • di burro
    50 g
  • foglie di salvia fresca
    6

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 502.7 kcal / 2103.2 kJ
Πρωτεΐνη 20.7 g
Λιπαρά 26.8 g
Υδατάνθρακες 45.3 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 711.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων