Penne lisce al ragù di trevisana

Penne lisce al ragù di trevisana

4.2 81 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di cipolla a pezzi (3-4 cm)
    40 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di radicchio di Treviso a listarelle
    400 grammi
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 - 2 cucchiaini
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di pasta tipo penne
    350

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 481 kcal / 2012 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 17.7 g
Υδατάνθρακες 67.6 g
Φυτικές ίνες 5.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων