Pain artisanal (Betty) Métrique

Pain artisanal (Betty) Métrique

4.7 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
12 tranches

Υλικά

  • 2 ¼ c. à thé de levure sèche active
    15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 1665 g d'eau et un supplément pour asperger
  • 550 g de farine à pain et un supplément pour fariner
  • 2 c. à thé de sel
  • 1 c. à thé d’épices champêtres pour pain (προαιρετικό πεδίο) (voir Conseil)
  • huile neutre p. ex. de l’huile végétale, de colza ou de carthame pour huiler
  • 60 g de vinaigre
  • 30 g de jus de citron

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 182.9 kcal / 765.2 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 36.4 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 394.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων