
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta salad with trout and vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. penne)240 g
-
extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp30 g
-
garlic clove (see Tips)1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
396.7 kcal /
1659.7 kJ
Πρωτεΐνη
21.2 g
Λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
847.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 λεπτ.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.
Crab linguine
30 λεπτ.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1ωρ. 15 λεπτ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Macaroni carbonara
30 λεπτ.
Chicken with almonds
Καμία βαθμολογία