Pasta salad with trout and vegetables

Pasta salad with trout and vegetables

4.2 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • cherry tomatoes cut into halves or quarters
    350 g
  • water
    1000 g
  • white wine
    200 g
  • orange juice (approx. 2 oranges)
    100 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
    400 g
  • frozen green peas
    200 g
  • short dried pasta (e.g. penne)
    240 g
  • extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp
    30 g
  • garlic clove (see Tips)
    1
  • salted capers rinsed
    30 g
  • pitted black olives
    80 g
  • ground black pepper (optional)
    1 pinch
  • lemon juice (optional)
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 396.7 kcal / 1659.7 kJ
Πρωτεΐνη 21.2 g
Λιπαρά 13.7 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 847.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων