
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta salad with trout and vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. penne)240 g
-
extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp30 g
-
garlic clove (see Tips)1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
396.7 kcal /
1659.7 kJ
Πρωτεΐνη
21.2 g
Λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
847.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Chicken Caesar pasta salad
55 λεπτ.
South African yellow rice
20 λεπτ.
Mushroom and bacon pasta
30 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
Καμία βαθμολογία
Soba noodles
1ωρ.
Japanese ramen noodles
1ωρ.
Dumpling wrappers
1ωρ.
Chinese egg noodles
1ωρ.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 λεπτ.