Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)

Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)

4.6 478 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
20 kawałków

Υλικά

  • 300 g wody
  • 450 g dyni Hokkaido pokrojonej na 2 cm kawałki (patrz wskazówka)
Nadzienie
  • 70 g cebuli przekrojonej na pół
  • 2 ząbki czosnku
  • 60 g oleju pozostałego po odsączeniu pomidorów
    60 g oleju rzepakowego
  • 90 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych (olej zachować)
  • ½ łyżeczki oregano, suszonego (προαιρετικό πεδίο)
  • ¾ - 1 łyżeczka soli
Dyniowe ciasto
  • 250 g wody
  • 30 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 570 g mąki pszennej chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 2 łyżeczki soli
  • 50 g oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do natłuszczenia tortownicy

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 174.4 kcal / 730.2 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 7.3 g
Υδατάνθρακες 23.9 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 306.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων