Risotto cu pere și Gorgonzola

Risotto cu pere și Gorgonzola

4.5 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porții

Υλικά

  • ceapă galbenă tăiată în bucăți
    60 g
  • ulei de măsline extravirgin
    30 g
  • orez Arborio
    320 g
  • vin alb, sec
    50 g
  • apă
    700 g
  • sare
    1 linguriță
  • Gorgonzola tăiat în bucăți (1 cm)
    200 g
  • pere decojite, fără cotor, tăiate bucăți (1 cm)
    200 g
  • unt nesărat
    1 ½ linguri

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 623.3 kcal / 2618.3 kJ
Πρωτεΐνη 15.6 g
Λιπαρά 30.2 g
Υδατάνθρακες 68.8 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.5 g
Νάτριο 1294.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων