Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann

Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann

3.7 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Baccalà
  • 70 g di olio di semi di arachidi
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
  • 500 g di latte intero
  • 60 g di cipolla tagliata a fette sottili
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 pizzico di sale (προαιρετικό πεδίο)
Rapa rossa
  • 500 g di acqua
  • 3 rape rosse, 2 tagliate a spicchi e 1 tagliata a fettine sottilissime
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 325.8 kcal / 1363 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 7.4 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.1 g
Νάτριο 1.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων