Velouté de carabineros con vino Manzanilla

Velouté de carabineros con vino Manzanilla

4.4 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • de berberechos frescos
    500 g
  • de sal
    4 cucharaditas
  • de carabinero crudo pequeños
    500 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de agua
    1000 g
  • de vino blanco Manzanilla
    300 g
  • de granos de pimienta negra
    ½ cucharadita
  • puerros (150-200 g) en trozos
    2
  • de mantequilla
    80 g
  • de harina
    80 g
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de nata
    100 - 200 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 337 kcal / 1409 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 25.6 g
Υδατάνθρακες 13.1 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.4 g
Νάτριο 396.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων