
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stekt bacon og tranebærstuffing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
16 porsjoner
Υλικά
-
tranebær, tørkete50 g
-
ruby portvin50 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt3 kvister
-
timian, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt2 kvister
-
salvieblad, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt1 kvist
-
gul løk (ca. 120 g), delt i fire1
-
hvitløksfedd2
-
bacon, i skiver, uten svor300 g
-
smør, saltet20 g
-
svinekjøttdeig500 g
-
lupinflak50 g
-
egg1
-
pistasjnøtter, usaltede, uten skall30 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
rosmarin, fersk til pynt1 - 2 kvister
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
110.4 kcal /
464 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
4.2 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
452.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfri mat
94 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBulgurhvete
Καμία βαθμολογία
Irsk potetmos
Καμία βαθμολογία
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Καμία βαθμολογία
Tandoori kyllingwraps
Καμία βαθμολογία
Kjøttpaier med rosmarin
Καμία βαθμολογία
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1ωρ. 35 λεπτ.
Risskive med røkelaks
Καμία βαθμολογία
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Καμία βαθμολογία
Stuet sopp
45 λεπτ.
Persilleolje
25 λεπτ.
Rørte tyttebær
5 λεπτ.