Vegetarlasagne

Vegetarlasagne

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 5 λεπτ.
8 porsjoner

Υλικά

Pasta
  • lupinmel (se tips)
    150 g
  • maisstivelse pluss ekstra til dryssing
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • salt
    1 ts
  • egg
    2
  • vann
    60 g
Grønnsakssaus
  • stangselleri delt i biter
    2
  • gulrøtter (ca. 190 g), delt i biter
    2 - 3
  • hvitløksfedd
    3
  • gul løk (ca. 120 g), delt i to
    1
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    4 - 5 kvister
  • olivenolje
    20 g
  • små sjampinjonger, ferske delt i skiver
    200 g
  • blandete urter, tørket
    2 ts
  • muskatnøtt, malt
    ½ ts
  • grønnsaksbuljong (se tips)
    2 ts
  • rødvin, tørr
    120 g
  • skrellet tomat
    400 g
  • tomatpuré
    1 ss
  • rårørsukker
    2 ts
  • salt
    1 ts
  • maisstivelse
    2 ss
  • vann
    3 ss
Ostesaus
  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    60 g
  • mozzarella delt i biter
    100 g
  • smør, usaltet
    100 g
  • glutenfri melblanding (se tips)
    80 g
  • helmelk
    600 g
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • dijon sennep (glutenfri)
    ½ ts
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    1 klype
Servering
  • smør, usaltet til smøring
  • pinjekjerner (valgfritt)
    1 ss

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 450 kcal / 1890.5 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 25.7 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 11.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.3 g
Νάτριο 1108 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων