
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kålruletter
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
10 stykker
Υλικά
Kålruletter
-
savoykålblader store10
-
ris, langkornet200 g
-
vann1700 g
-
løk, gul delt i to120 g
-
hvitløksfedd2
-
gulrøtter delt i biter (1-2 cm)100 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader6 kvister
-
smør30 g
-
kyllingbryst filet, med eller uten skinn delt i biter (3-4 cm)250 g
-
svinekjøttdeig200 g
-
havsalt2 ts
-
malt svart pepper½ ts
Tomatsaus
-
løk, gul delt i to100 g
-
hvitløksfedd2
-
smør30 g
-
tomat, på boks800 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 - 2 ss
-
havsalt etter smak½ ts
-
malt svart pepper etter smak¼ ts
-
maismel2 ts
-
rårørsukker½ ts
Διατροφή ανά 1 stykke
Θερμίδες
213 kcal /
896 kJ
Πρωτεΐνη
12.7 g
Λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
1437.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKung Pao kylling
Καμία βαθμολογία
Tradisjonell østerriksk gulasj
Καμία βαθμολογία
Pulled pork burger
Καμία βαθμολογία
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Καμία βαθμολογία
Pastasaus av skinke og purre
Καμία βαθμολογία
Biff i stout
Καμία βαθμολογία
Kroningskylling
Καμία βαθμολογία
Tandoori kyllingwraps
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Καμία βαθμολογία
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Καμία βαθμολογία
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Καμία βαθμολογία