
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi (ostedumplings)
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
50 stykker
Υλικά
Ostefyll
-
vann500 g
-
potet skrelt og delt i biter (3 cm)600 g
-
løk, gul (ca. 1), delt i fire150 g
-
smør, saltet50 g
-
semulegryn2 ts
-
kvarg, 40% fett (se tips)500 g
-
havsalt etter smak1 ts
-
malt svart pepper etter smak1 ts
Deig
-
vann, varmt pluss ekstra til forsegling og koking250 g
-
egg1
-
druekjerneolje2 ss
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing560 g
-
havsalt1 - 2 klype
Topping
-
smør, saltet delt i terninger120 g
-
løk i terninger, til pynt180 g
-
gressløk, fersk (προαιρετικό πεδίο) finhakket, til pynt
Διατροφή ανά 1 stykke
Θερμίδες
95 kcal /
400 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Νάτριο
91.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannekaker av kikerter
20 λεπτ.
Bønne- og kikertfalafler
Καμία βαθμολογία
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Καμία βαθμολογία
Vegansk burger
5ωρ.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Καμία βαθμολογία
Linsegrateng med aubergine og squash
Καμία βαθμολογία
Gresskarterte
Καμία βαθμολογία
Tortilla med Zucchini og falafel
Καμία βαθμολογία
Chilli con tempeh
Καμία βαθμολογία
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Καμία βαθμολογία
Sterk aubergine med bulgur
55 λεπτ.
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Καμία βαθμολογία