
Συσκευές & Αξεσουάρ
Varm kålrett
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
gulrot delt i biter (3 cm)60 g
-
hvitkål delt i biter (4-5 cm)500 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 ts
-
vann200 g
-
smør, saltet30 g
-
hvetemel1 ss
-
sitronsaft2 ss
-
dill, fersk kun blader4 kvister
-
havsalt1 klype
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
107 kcal /
451 kJ
Πρωτεΐνη
2.7 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
7.9 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
335 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBulgurhvete
Καμία βαθμολογία
Irsk potetmos
Καμία βαθμολογία
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Καμία βαθμολογία
Tandoori kyllingwraps
Καμία βαθμολογία
Kjøttpaier med rosmarin
Καμία βαθμολογία
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1ωρ. 35 λεπτ.
Risskive med røkelaks
Καμία βαθμολογία
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Καμία βαθμολογία
Stuet sopp
45 λεπτ.
Persilleolje
25 λεπτ.
Rørte tyttebær
5 λεπτ.