Tagliatelle verdi con ragù di culatello

Tagliatelle verdi con ragù di culatello

4.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Tagliatelle verdi
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • di farina di semola di grano duro rimacinata
    50 g
  • di spinaci freschi in foglia lavati
    70 g
  • uova
    2
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Ragù di culatello
  • di Culatello a fette
    200 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di brodo di carne
    250 g
    250 g di acqua, + 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 536.5 kcal / 2244.6 kJ
Πρωτεΐνη 20.7 g
Λιπαρά 23.1 g
Υδατάνθρακες 59 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.9 g
Νάτριο 4.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων