Pizza Napoletana

Pizza Napoletana

4.1 107 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
2 Stück

Υλικά

  • Wasser
    350 g
  • Hefe (erbsengroß)
    1 g
  • Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bestäuben
    500 g
    500 g Dinkelmehl Type 630, und etwas mehr zum Bestäuben
  • Salz
    2 ¾ TL
  • Tomaten in Stücken
    300 g
    300 g stückige Tomaten
  • Olivenöl
    20 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Oregano, getrocknet (προαιρετικό πεδίο)
    1 TL
  • Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben (5 mm)
    2 Kugeln
  • Basilikum abgezupft, zerzupft
    ½ Bund

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 1342 kcal / 5614 kJ
Πρωτεΐνη 66 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 185 g
Φυτικές ίνες 29.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 3629 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων