
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza Napoletana
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
2 Stück
Υλικά
-
Wasser350 g
-
Hefe (erbsengroß)1 g
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bestäuben500 g
-
Salz2 ¾ TL
-
Tomaten in Stücken300 g
-
Olivenöl20 g
-
Pfeffer½ TL
-
Oregano, getrocknet (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben (5 mm)2 Kugeln
-
Basilikum abgezupft, zerzupft½ Bund
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
1342 kcal /
5614 kJ
Πρωτεΐνη
66 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
185 g
Φυτικές ίνες
29.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
3629 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlammkuchen mit Guacamole und Steakstreifen
45min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Fenchelzöpfe
3h
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3h 50min
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2h
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Kartoffelpizza
1h 10min
Badischer Flammkuchen
1h
Maroni-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1h
Pikante Blätterteigherzen
1h 20min
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
Pas d’évaluation