
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza Napoletana
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
2 Stück
Υλικά
-
Wasser350 g
-
Hefe (erbsengroß)1 g
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bestäuben500 g
-
Salz2 ¾ TL
-
Tomaten in Stücken300 g
-
Olivenöl20 g
-
Pfeffer½ TL
-
Oregano, getrocknet (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben (5 mm)2 Kugeln
-
Basilikum abgezupft, zerzupft½ Bund
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
1342 kcal /
5614 kJ
Πρωτεΐνη
66 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
185 g
Φυτικές ίνες
29.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
3629 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2ωρ.
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1ωρ. 45 λεπτ.
Nudel-Möhren-Auflauf
1ωρ.
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2ωρ.
Blitz-Pizza
40 λεπτ.
Flammkuchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Pizza Margherita
1ωρ. 35 λεπτ.
Cremige Karotten-Polenta-Küchlein
50 λεπτ.
Rom - Pizzataler
1ωρ. 30 λεπτ.
Käsestangen
40 λεπτ.
Schneller Zwiebelkuchen ohne Boden
45 λεπτ.
Käsestangerl
35 λεπτ.